Tietoa kirjoittajasta

Blogin kirjoittaja on kolmekymppinen helsinkiläinen migreenikko, jonka päätä on särkenyt vaihtelevasti yli 10 vuotta. Blogissa jaan omia havaintojani migreenistä ja siihen liittyvästä tutkimustiedosta sekä omia kokemuksia erilaisista hoitokeinoista.

Syksystä 2020 alkaen olen hoitanut migreeniäni yhdysvaltalaisen tutkijan Angela A. Stantonin kehittämän natrium-kalium-epätasapainoteorian mukaisesti. Olen saanut menetelmästä huomattavaa helpotusta. Esittelen kokemuksiani sen soveltamista blogissa, mutta käsittelen postauksissa laajasti myös muita teorioita ja hoitokeinoja.

Huomioithan, että en ole terveydenhuoltoalan ammattilainen vaan täysin omaksi ilokseen kirjoitteleva diplomi-insinööri. Saatan välillä erehtyä tai tehdä vääriä tulkintoja. Jos löydät blogistani asiavirheitä, toivon, että otat yhteyttä, jotta voin korjata asian. Pyrin kirjoittaessani siihen, että esittämilläni väitteillä on aina lähdeviittaus tai vaihtoehtoisesti tuon hyvin selkeästi ilmi, että kyse on vain omasta mielipiteestäni tai kokemuksestani.

Yhteydenotot: katja [at] migreeniblogi.fi